Wilsbeschikking

Bij Mavendo kunt u een wilsbeschikking vastleggen. In een wilsbeschikking worden al uw uitvaartwensen vastgelegd. Zodra u te maken krijgt met een overlijden, kunnen wij direct uw uitvaartwensen inzien. Een wilsbeschikking kunt u vastleggen samen met onze uitvaartverzorgers in een vrijblijvende voorbespreking.

Wilsbeschikking voor de uitvaart

Een wilsbeschikking is een officieel document waarin uw uitvaartwensen worden vastgelegd. Het is dan ook verstandig om dit te laten ondertekenen en dit ook door een tweede persoon te laten ondertekenen. U bewaard de wilsbeschikking op een plek in huis waar de tweede persoon dit direct kan vinden. Zodra u vervolgens te maken krijgt met een overlijden, kan uw zoon/dochter of familielid direct uw wilsbeschikking aan ons overdragen. Hierop zullen wij de uitvaart uitvoeren zoals u dat wenste.

Uw wensen in de verklaring

De wilsbeschikking beschrijft hoe u de uitvaart voor ogen heeft. Hierin wordt vastgelegd waar u de uitvaart wilt laten plaatsvinden, maar ook of het een crematie of begrafenis betreft. U beschrijft hierin hoe u de plechtigheid voor ogen ziet of dat u juist géén afscheid wilt, maar het graag kleinschalig wilt houden. Zodra u Mavendo inschakelt, kunnen één van onze uitvaartverzorgers uw wensen direct inzien.

Suensberg - large 007
Call Now Button