Uitvaartwensen vastleggen

Het is vaak handig om uw uitvaartwensen al te laten vastleggen. Voor de uitvaart heeft u hier ruim de tijd voor, en vaak na een overlijden is deze tijd korter. Wanneer u een overlijden verwacht of dit van te voren al bespreekbaar maakt met uw naaste, zorgt dit voor rust bij uw dierbare. 

De uitvaartkist

Bij het voorbereiden van de uitvaart kunt u alvast nadenken over de uitvaartkist. Welke uitvaartkist heeft u voor ogen? Welke kleur zal de uitvaartkist worden? Alles is mogelijk bij Mavendo Uitvaartzorg, ongeacht uw budget. U kunt in uw wilsbeschikking de keuze voor de uitvaartkist al opnemen, zodat één van onze uitvaartverzorgers direct weet welke uitvaartkist u voor ogen heeft.

Muziek en foto’s

Voor de uitvaart kunt u zich ook al afvragen welke muziek u wilt horen tijdens de afscheidsplechtigheid. Bij diverse crematoria en begraafplaatsen in Nederland kan er muziek afgespeeld worden. Het is vaak de keuze welke muziek persoonlijk bij u past en welke muziek smaak u heeft. Zo kan de muziek tijdens de plechtigheid veel voor uw dierbare betekenen. Daarnaast kan er tijdens de muziek foto’s worden getoond op het scherm in de aula. Dit zorgt ervoor dat uw uitvaart zo persoonlijk mogelijk wordt vormgegeven.

WG2
Rouwkamer

Rouwvervoer en opbaring

In uw wilsbeschikking kunt u ook laten opnemen welk soort rouwvervoer u wenst. Wilt u een rouwauto zonder volgauto’s of had u toch liever volgauto’s gewenst voor uw dierbare? Bij Mavendo Uitvaartzorg is alles mogelijk, ongeacht uw budget. Daarbij kunt u zich ook afvragen waar u de opbaring had gewenst, wilt u een thuisopbaring (in een bedkoeling), in een uitvaartcentrum bij u in de regio, in het crematorium of liever op één van onze uitvaartlocaties in de regio? Bij Mavendo Uitvaartzorg is dan ook alles mogelijk.

Call Now Button