Multiculturele uitvaart

In tijden van overlijden heeft u behoefte aan een waardig afscheid. Voor mensen met een andere achtergrond en of cultuur kan het soms lastig zijn om aan tradities een uitvoering te geven. Er zullen aanpassingen plaatsvinden omdat er in de praktijk niet altijd aan persoonlijke wensen en behoeften kan worden voldaan. Wilt u direct een multiculturele uitvaart regelen? Bel ons: 085 – 1300 785.

Voor iedere cultuur

Onze uitvaartverzorgers zijn ervaren met het regelen en begeleiden van multiculturele uitvaarten. Mavendo Uitvaartverzorging  houdt rekening met afkomst, achtergrond, geloofsovertuiging en het beschikbare budget. Iedere uitvaart is bij Mavendo uniek, ieder afscheid zal zo persoonlijk mogelijk ingevuld worden. De uitvaart biedt u immers de gelegenheid om voor de laatste keer stijlvol, persoonlijk en liefdevol afscheid te nemen van uw dierbare. Een afscheid waarbij wij alle ruimte, tijd en aandacht willen bieden.

Wi Kan Doe (Surinaamse dragers)

Bij een Surinaamse begrafenis wordt er vaak gekozen voor de Wi Kan Doe dragers. De Wi Kan Doe dragers zorgen voor een Surinaamse traditie bij de uitvaart. In combinatie met een muziekgroep dragen zij de overledene richting het graf. Heeft u vragen of deze dragers? Bel ons gerust. 

IMG_4443

Multiculturele uitvaartrituelen

Wij willen een waardig en persoonlijk afscheid voor iedereen mogelijk maken, omdat wij geloven dat een goed afscheid u verder helpt. Daarvoor is het erg belangrijk dat een uitvaart aan alle wensen van de overledene zelf en de nabestaanden voldoet. Dat geldt voor elke cultuur ongeacht of religie nu wel of geen rol speelt.

IMG_3344
Call Now Button