Over ons

Bij Mavendo Uitvaartzorg bent u verzekerd van een waardig én betaalbaar afscheid. Vanuit onze lokale uitvaartcentra kunnen wij overal een passende uitvaart verzorgen. Al onze uitvaartverzorgers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring. Doordat onze uitvaartverzorgers in verschillende regio’s in Nederland wonen kunnen wij vrijwel overal een waardig afscheid verzorgen. 

Persoonlijke begleiding, dag en nacht.

Onze kracht is namelijk dat u altijd te maken krijgt met één vaste uitvaartverzorger. Onze uitvaartverzorgers zitten door heel Nederland en in iedere regio bieden wij een uitvaartverzorger. Zo kan hij of zij snel en direct bij u thuis zijn om de uitvaart te regelen.

Wilt u direct een uitvaartverzorger bij u thuis? Bel: 085-1300785.

Onafhankelijke uitvaartonderneming

Mavendo Uitvaartzorg is een onafhankelijke uitvaartonderneming. Dat betekent dat wij niet verbonden zijn aan een (uitvaart-) verzekeraar. U kunt dan ook met elke uitvaartverzekering bij ons terecht. Of het nu gaat om een natura of een kapitaalverzekering. Onze uitvaartverzorgers dragen zorg voor de persoonlijke begeleiding na overlijden. Zij staan direct voor u klaar.

9,3

uit 104 beoordelingen

Betrokken bij het laatste afscheid

"Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken bij het laatste afscheid. Wij regelen de uitvaart geheel volgens uw wensen. Wij regelen alles, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare."

Call Now Button