Uitvaart regelen

Bij Mavendo Uitvaartzorg kunt u een uitvaart regelen voor elk budget. Zodra u te maken heeft gekregen met een overlijden, zorgen wij ervoor dat wij uw zorgen uit handen nemen. Heeft u zojuist te maken gekregen met een overlijden? Bel 24 uur per dag: 085 – 1300 785.

Wat moet ik doen na een overlijden?

Na een overlijden dient u direct een arts (of huisarts) in te schakelen. De arts stelt vervolgens een verklaring van overlijden op. Dit document is nodig om uiteindelijk een akte van overlijden te kunnen verkrijgen bij uw gemeente. Nadat u een arts heeft ingeschakeld kunt u ons 24 uur per dag bereiken op: 085 – 1300 785. Wij zullen direct één van onze uitvaartverzorgers naar u toe laten komen om de uitvaart te regelen.

Waarom zou u kiezen voor Mavendo?

  • Wij regelen een uitvaart voor elk budget
  • Lokale uitvaartverzorgers direct bij u thuis
  • Géén hoge kosten achteraf, de kosten zijn altijd vooraf bekend
  • Met iedere uitvaartverzekering bent u welkom
  • Vrijblijvende voorbespreking bij u thuis
IMG_3344
Soll Created Fotografie00193

Muziek en foto’s

Voor de uitvaart kunt u zich ook al afvragen welke muziek u wilt horen tijdens de afscheidsplechtigheid. Bij diverse crematoria en begraafplaatsen in Nederland kan er muziek afgespeeld worden. Het is vaak de keuze welke muziek persoonlijk bij u past en welke muziek smaak u heeft. Zo kan de muziek tijdens de plechtigheid veel voor uw dierbare betekenen. Daarnaast kan er tijdens de muziek foto’s worden getoond op het scherm in de aula. Dit zorgt ervoor dat uw uitvaart zo persoonlijk mogelijk wordt vormgegeven.

Rouwvervoer en opbaring

In uw wilsbeschikking kunt u ook laten opnemen welk soort rouwvervoer u wenst. Wilt u een rouwauto zonder volgauto’s of had u toch liever volgauto’s gewenst voor uw dierbare? Bij Mavendo Uitvaartzorg is alles mogelijk, ongeacht uw budget. Daarbij kunt u zich ook afvragen waar u de opbaring had gewenst, wilt u een thuisopbaring (in een bedkoeling), in een uitvaartcentrum bij u in de regio, in het crematorium of liever op één van onze uitvaartlocaties in de regio?

IMG_3369
Call Now Button