Onze beoordelingen

Mavendo Uitvaartzorg heeft door de jaren heen klantervaringen opgebouwd. Wij hechten veel waarde aan een goede beoordeling. Hieronder vindt u een overzicht van al onze uitvaartbeoordelingen.

klantenvertellen
10

Meer dan geweldig

Vanaf het eerste moment was er steun en aandacht voor de familie. Alle wensen, zowel van de familie als wel overledene, zijn ingewilligd. Zeer respectvol en waardig afscheid, mede dankzij Miranda de KrijgerDankChris en Joost S
Zou je ons aanbevelen? Ja
    Den Haag juli 6, 2022
    10

    Van begin tot einde respectvol en meedenkend verzorgd

    Ingeborg heeft ons op een inlevende en meedenkende wijze door deze crematie goed geleid. Onze vader zou trots zijn geweest.
    Zou je ons aanbevelen? Ja
      Spijkenisse juni 27, 2022
      10

      Van diep bedroefd tot opgelucht

      Het was mooi en respectvol Petra heeft alles perfect geregeld vanaf Het eerste telefoontje tot hetFinale afscheid. Eeuwige dank hiervoor
      Zou je ons aanbevelen? Ja
        Almere mei 11, 2022
        10

        De dienstverlening van Mavendo voelt als een warm bad. Een zegen in moeilijke tijden.

        Miranda van Mavendo doet alles met respect en gevoel. Complimenten voor hoe zij alles regelt en begrijpt wat je wilt. Daarnaast reageerde Mavendo zeer snel op onze offerte aanvraag. Ook weer respectvol en deskundig, echte professionals. Dank voor jullie goede zorgen!
        Zou je ons aanbevelen? Ja
          Benidorm maart 12, 2022
          10

          Liefdevol

          Tijdens de reis naar de crematie toe, heeft Angelique ons heel goed begeleid en heel veel goede tips gegeven. Angelique is een liefdevol en meelevend persoon.Alles was goed geregeld. En dat was voor ons een heel geruststellend gevoel.Super blij dat Angelique bij ons was tijdens deze periode!!
          Zou je ons aanbevelen? Ja
            Heerhugowaard december 21, 2021
            10

            Uitmuntend geregeld.

            Bij eerste telefonisch contact een heel goed gevoel. Toen de uitvaardverzorgerster bij ons thuis kwam werd dit gevoel alleen maar bevestigd. Angelique was zeer kundig, begripvol had empathie zeer geduldig en nam de tijd. Dacht met ons mee, had waardevolle tips. Om de rouwkaarten op tijd te laten bezorgen, werkte zij tot laat in de avond en het weekend door. De uitvaart was perfect, alles klopte, mijn moeder zou dit heel mooi hebben gevonden.Angelique is goud waard, zou me geen betere begeleidster kunnen voorstellen. Dank je wel!!!
            Zou je ons aanbevelen? Ja
              Lelystad december 11, 2021
              10

              Heel goed verzorgd

              De uitvaart van onze moeder was perfect geregeld.De hr Stiekema heeft ons prima geholpen en begeleid.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
                Lelystad juli 10, 2021
                10

                Perfecte uitvaartverzorging.

                Onze dank gaat uit naar Miranda van Uitvaartverzorging Mavendo. Mevrouw heeft ons perfect geholpen bij de uitvaart van onze vader. Zij is vriendelijk en oprecht betrokken bij het overlijden van onze naasten, zij regelde alles tot in de puntjes, gaf ons goed advies en is een vriendelijke vrouw die haar baan heel erg serieus neemt. Nogmaals onze dank Miranda…
                Zou je ons aanbevelen? Ja
                  Schiedam juni 8, 2021
                  3

                  We waren niet helemaal gelukkig.

                  We misten een klik. Kregen niet contact zoals we dat enkele maanden eerder in Broek in Waterland wel hadden. Misten bepaalde empathie. Eten, met name broodjes ver onder de maat.
                  Zou je ons aanbevelen? Nee
                    Utrecht mei 24, 2021
                    10

                    Zeer mooie uitvaart fijne mensen

                    Ik zou jullie altijd aanbevelen fijne begrijpende mensen
                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                      Badhoevedorp mei 18, 2021
                      10

                      Uitstekend!

                      Alles was keurig verzorgd en het contact was elke keer duidelijk, helder en vriendelijk.
                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                        Wateringen mei 16, 2021
                        10

                        Andries Frederik heeft de begrafenis van mijn echtgenoot perfect geregeld.

                        Andries Frederik heeft er voor gezorgd dat ik met trots op de begrafenis van mijn echtgenoot terug kan kijken. Het goed luisteren naar mijn wensen, het meedenken en de rustige professionele houding van Andries Frederik hebben de uitvaart van mijn echtgenoot voor mij iets makkelijker gemaakt.
                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                          Rotterdam mei 15, 2021
                          10

                          Uitstekend!

                          De uitvaart van mijn vader lag als gevolg van zeer moeilijke familieomstandigheden uitermate gevoelig. De begeleiding van Margriet Krook was perfect. Zij heeft de uitvaart uitstekend begeleid. Mijn vader heeft de uitvaart gekregen die hij graag wilde.
                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                            Houten mei 15, 2021
                            10

                            Goede service en informatievoorziening

                            Wij hebben het contact als zeer goed, vriendelijk en servicegericht ervaren. Tevens zeer op prijs gesteld dat er werd meegedacht.
                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                              Winter mei 15, 2021
                              10

                              keurig verzorgd

                              goede ervaring met mavendo
                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                Amsterdam mei 13, 2021
                                10

                                Respectvol en met oog voor de nabestaande.

                                Na een telefoontje is alles goed geregeld, zowel op de avond van het overlijden als tijdens het bespreken van de uitvaart. De uitvaart zelf is met respect voor de overledene verlopen.
                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                  Oud-Beijerland mei 13, 2021
                                  10

                                  uitstekende verzorging ,

                                  zowel voor , tijdens als na de crematie van mijn partner een 10 met een griffel .
                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                    Den Haag mei 12, 2021
                                    10

                                    Top!

                                    goedendag,Onze uitvaart begeleidster Margriet Krook, dacht ontzettend goed met ons mee, wat uiteraard door alle emoties wel heel erg fijn was.Aanpassingen/veranderingen konden zonder problemen worden uitgevoerd.Wat vooral een pluspunt was dat zij de overlijdenskaart voor ons zo goed nakeek en de fouten eruit haalde (wij keken daar door de emoties gewoon overheen).Factuur is overzichtelijk en daardoor duidelijk, waardoor er geen vragen meer bij ons opkwamen.Met vriendelijk groet,Truus en Nicolien Tjoelker p.s. ik heb dit formulier ingevuld namen mijn moeder (Nicolien)
                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                      Opende mei 12, 2021
                                      6

                                      The funeral was well and professionally handled with kindness

                                      The treatment up to and including the funeral was excellent however my insurance company confirmed that they sent the full insured payment and I haven’t yet received the excess in my bank account. Also there was no reply to my email.
                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                        Amsterdam mei 12, 2021
                                        9

                                        Alles was zeer goed verzorgd en zonder problemen.

                                        Ik ben nooit gecharmeerd van het woord verplicht en zeker niet als ik vrijwillig aan een enquête meedoe. Ook hier niet. Als er dingen verplicht gaan worden dan doe ik in principe niet mee aan zo’n enquête. Hier gaat het om het ophalen van nare voorvallen in een mensenleven. Daarom ben ik zeer behoudend aan het meedoen van zoiets.
                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                          BEEK LB mei 11, 2021
                                          8

                                          zeer goed ervaren

                                          Zeer goede ervaring
                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                            MAARSSEN mei 11, 2021
                                            10

                                            Voortreffelijk geregeld en vooral heel goed naar de wensen geluisterd.

                                            Heel fijn contact gehad met Miranda. Zij luisterde goed naar onze wensen en speelde daar heel goed op in..ze dacht ook mee met ons. Wij hebben , ondanks de trieste dag, een heel goed en gewaardeerd gevoel over gehouden.
                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                              PAPENDRECHT mei 11, 2021
                                              9

                                              positief met waardigheid

                                              Ondanks de moeilijke omstandigheden (corona), prima verzorgd. Met waardigheid naar de overlevende en de nabestaanden
                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                HENDRIK-IDO-AMBACHT maart 19, 2021
                                                10

                                                Zeer tevreden.

                                                Wij zijn liefdevol en zorgzaam geholpen. Met alle vragen die we hadden. En met respect naar ons en onze moeder toe door Miranda de Krijger.
                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                  Zoetermeer maart 9, 2021
                                                  10

                                                  Top

                                                  Eigenlijk hebben wij Andries Frederiks leren kennen door de uitvaarten van mijn vader en schoonzoon . Dat was zo menselijk en zo vol aandacht voor ons Zodoende wilden wij dat hij ook de uitvaart van mijn moeder deed en dat was precies zoals wij dat wilden.
                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                    Rijswijk maart 8, 2021
                                                    10

                                                    Perfect

                                                    Zeer goed contact, heel vriendelijk.
                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                      Den haag maart 5, 2021
                                                      8

                                                      Goed

                                                      Professionele hulp
                                                      Zou je ons aanbevelen? Nee
                                                        Nieuw Vennep maart 5, 2021
                                                        8

                                                        Voldeed aan de verwachtingen.

                                                        Vriendelijke persoonlijke benadering.
                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                          Zwijndrecht maart 5, 2021
                                                          10

                                                          Geweldig

                                                          Zeer goed verzorgd van het begin tot het einde.
                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                            Rotterdam maart 4, 2021
                                                            8

                                                            Wij zijn enorm goed geholpen door Havendo Uitvaartzorg!.

                                                            Heel goed geholpen door Frans Groenendijk!
                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                              Zoetermeer maart 4, 2021
                                                              8

                                                              goed contact, veel aandacht voor details

                                                              prima dienstverlening ervaren. geen ongemakkelijke situaties ervaren wat erg belangrijk is.
                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                Amersfoort maart 3, 2021
                                                                9

                                                                Fantastische en vriendelijke service, niets was te veel moeite.

                                                                Hoewel dit uitvaartbedrijf een van de voordeligste was, dat had iemand anders voor mij uitgezocht via Internet, was dat niet de voornaamste reden dat we voor Mavendo kozen. Maar omdat de medewerkersvan Mavendo het prettigste en snelste na onze eerste contact reageerde. Wat in ons geval ook heel fijn was dat de dienst tweetalig kon worden gedaan.
                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                  Noble-Gordijn maart 3, 2021
                                                                  10

                                                                  Netjes en respectvol

                                                                  Oudejaarsnacht om 03:30 uur gebeld en zo waar nog iemand aan de lijn gekregen. Een paar uur later kwam er iemand langs en werden alle mogelijkheden rustig doorgesproken. Alles is verder volgens afspraak uitgevoerd!
                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                    Rotterdam maart 2, 2021
                                                                    10

                                                                    Goed geregeld

                                                                    Ik heb geen foutje, geen ergernis, alles goed verzorgd
                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                      Soest maart 2, 2021
                                                                      10

                                                                      Prettig en behulpzaam

                                                                      Snel, prettig, beschaafd en behulpzaam
                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                        Louwman maart 1, 2021
                                                                        8

                                                                        Goed

                                                                        Onze ervaring met dhr F Groenendijk was uitstekend. Goede adviezen was ook zeer goed bereikbaar bij vervolg vragen, en hij kwam zijn belofte na.
                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                          DORDRECHT maart 1, 2021
                                                                          10

                                                                          Een aanrader voor iedereen

                                                                          Mijn moeder is overleden en dat is heel heel pijnlijk want ik woonde bij haar en 14 jaar hebben we lief en leed gedeelt ik heb haar vwrzorgt tot de laatste snik en dan wil je fijn geholpen worden voor een normaal bedrag. Wat ik bij de eerste niet vond vond ik hier wel hier draait het om gevoel en om goede oprechte zorg en niet om het geld
                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                            Almere Haven februari 28, 2021
                                                                            10

                                                                            Verzorging van uitvaart van mijn geliefde vrouw was uitstekend geregeld.

                                                                            Als boven vermeld.
                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                              Dordrecht februari 28, 2021
                                                                              10

                                                                              Mooie persoonlijke benadering k

                                                                              De manier waarop Frans Groenendijk was echt subliem
                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                Andelst februari 27, 2021
                                                                                8

                                                                                heel er goed

                                                                                vooral Miranda heeft het heel goed gedaan
                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                  BARENDRECHT februari 24, 2021
                                                                                  10

                                                                                  Kan iedereen Mavendo aanbevelen!

                                                                                  Zeer persoonlijk, niet opdringerig!Heel accuraat en meedenkend!
                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                    Lochem februari 24, 2021
                                                                                    9

                                                                                    Het kon niet beter.

                                                                                    Het is voor mij en de familie en vrienden een waardevolle ervaring geweest prima verzorgd en ik kan niet anders dan nogmaals verklaren dat het door Mavendo uitstekend verzorgd was.
                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                      Rotterdam februari 23, 2021
                                                                                      9

                                                                                      Zeer goed!Deskundig!

                                                                                      Zeer goede ervaring,erg goed geholpen met alles en mooie uitvaart van mijn moeder gehad,mede door Andries Frederik.Mvg S.Goudswaard.
                                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                        Papendrecht februari 23, 2021
                                                                                        10

                                                                                        Positieve ervaring bij een nare levensgebeurtenis.

                                                                                        De ervaring met Mavendo begeleider Frans Groenendijk vond ik bijzonder fijn. Hij heeft een prettige persoonlijke maar ook zakelijke begeleiding gegeven. Het valt mij op dat hij altijd snel reageerde op mijn vragen. Bij het droevige overlijden heeft hij door zijn begeleiding dit lichter gemaakt.
                                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                          Dordrecht februari 19, 2021
                                                                                          9

                                                                                          Geweldig

                                                                                          1 Miranda goed kunnen luisteren naar onze wensen. 2 informeerde dagelijks naar ons welzaamheid. 3Zeer behulpzaam als je zelf met een idee kwam 4Geduldig 5 ik hoop niet dat ze ons een lastpost vond want we waren best wel kritisch Al met al een Top van een vrouw , wij bevelen haar ook aan bij anderen
                                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                            Rotterdam februari 16, 2021
                                                                                            10

                                                                                            Prettig

                                                                                            Heldere website, prettig telefonisch contact, correcte en stipte dienstverlening tegen een zeer redelijke prijzen Kortom: aan te bevelen. Aad Maase
                                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                              Egmond-Binnen februari 15, 2021
                                                                                              10

                                                                                              Zorg vanuit het hart

                                                                                              Er word goed geluisterd naar je wensen en deze worden met zorg uitgevoerd.
                                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                Rotterdam februari 15, 2021
                                                                                                9

                                                                                                Zeer fijne en professionele uitvoering

                                                                                                De gehele uitvoering van begin tot eind als zeer prettig ervaren. Begeleider dacht actief mee incl slimme tips.
                                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                  ridderkerk februari 15, 2021
                                                                                                  9

                                                                                                  Begripvol, respectvol, flexibel

                                                                                                  Om in tijden van Corona een mooie crematie te regelen is een bijna onmogelijke taak.Maar het is jullie gelukt!
                                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                    Dordrecht februari 13, 2021
                                                                                                    8

                                                                                                    Snel en krachtig

                                                                                                    Tijdens Covid 19 een uitgeklede uitvaart gehad. De medewerker heeft zijn best gedaan er iets van te maken onder deze bizarre omstandigheden.
                                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                      Almere februari 12, 2021
                                                                                                      10

                                                                                                      Ik ben heel erg tevreden over Mavendo

                                                                                                      Ik ben heel erg tevreden over Mavendo. Alles verliep naar wens en de communicatie was uitstekend .
                                                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                        Den Haag februari 11, 2021
                                                                                                        10

                                                                                                        Mavendo neemt alle zorg uit handen op respectvolle manier

                                                                                                        Bij het overlijden van onze moeder en schoonmoeder hebben wij de uitvaart bij Mavendo neergelegd en zij hebben ons alle zorg uit handen genomen. Ze regelen alles. En de medewerkers doen dit op een zeer respectvolle wijze. Wij kunnen hen aanbevelen en zijn hen zeer dankbaar voor de afhandeling van alle zaken die komen kijken bij een overlijden.
                                                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                          Hendriks februari 10, 2021
                                                                                                          10

                                                                                                          Respectvol zonder afstand

                                                                                                          Zeer tevreden over alles. Er werd door de uitvaartondernemer feilloos aangevoeld met wat voor soort gezin hij te maken had en daardoor werd een trieste gelegenheid toch nog een draaglijk en soms zelfs luchtig moment. Ik had het gevoel dat we op hem konden leunen hetgeen heel belangrijk is op zo’n dag.
                                                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                            Borculo februari 9, 2021
                                                                                                            10

                                                                                                            Goed

                                                                                                            Netjes geholpen
                                                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                              Dordrecht februari 9, 2021
                                                                                                              10

                                                                                                              Perfect

                                                                                                              Wij zijn respectvol en liefdevol geholpen door Miranda bij het overlijden van mijn moeder en 5 weken later bij het overlijden van mijn oom.
                                                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                OUDEMOLEN NB februari 9, 2021
                                                                                                                7

                                                                                                                Goede service

                                                                                                                Service en accuraatheid was prima. De extra prijs voor het bezoeken van de overledenen vind ik enorm hoog voor een bezoek van een 30 min.
                                                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                  wustefeld februari 9, 2021
                                                                                                                  9

                                                                                                                  Alles was goed geregeld prima

                                                                                                                  Heb het positief ervaren
                                                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                    Amsterdam januari 28, 2021
                                                                                                                    10

                                                                                                                    Tevreden

                                                                                                                    Ales netjes prima
                                                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                      Den Haag januari 28, 2021
                                                                                                                      8

                                                                                                                      Meelevend

                                                                                                                      Ondanks de Corona maatregelen in de eerste lockdown hebben wij toch een mooi en waardevol afscheid van mijn vader kunnen nemen. De uitvaart medewerker was zeer betrokken en ondanks alle Corona maatregelen was het een intieme mooi waardig afscheid
                                                                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                        Gouda januari 27, 2021
                                                                                                                        10

                                                                                                                        Een geweldige begeleiding en service voor zeer lage prijs

                                                                                                                        De informatie op internet is uitstekend, u heeft mij op een geweldige manier begeleid bij de crematie van mijn partner, ik mocht ook nog bij de crematie persoonlijk aanwezig zijn, een mooie kist, een mooi crematorium, zeer lage prijs, kort om de beste van Nederland!
                                                                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                          Waddinxveen januari 26, 2021
                                                                                                                          10

                                                                                                                          prima begeleiding naar begraafplaats BARBARA

                                                                                                                          mooi discreet optreden van al uw mensen.
                                                                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                            Amsterdam januari 26, 2021
                                                                                                                            10

                                                                                                                            Ik heb het een keer gebruikt

                                                                                                                            een zeer professionele service heeft me geholpen, ook al ken ik de taal niet zo goed, ik ben erg tevreden. Ik raad ten zeerste aan
                                                                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                              's-Gravenhage januari 26, 2021
                                                                                                                              10

                                                                                                                              Meegedacht en adequaat gehandeld

                                                                                                                              Op zoek zijnde naar een uitvaart binnen het budget, kreeg ik i.p.v tegenstand en dure offertes begrip!. Zo moet het.Omdat we een uitvaartverzorger elders kregen vanwege de afstand, liep het niet zoals we hoopten. Al met al wel tevreden
                                                                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                Geeste januari 23, 2021
                                                                                                                                9

                                                                                                                                Respectvol

                                                                                                                                Erg goede zorg mogen ontvangen,gedurende deze verdrietige periode,met dank aan Andries Frederik.
                                                                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                  Papendrecht januari 14, 2021
                                                                                                                                  10

                                                                                                                                  We hebben ons echt gesteund en geholpen gevoeld

                                                                                                                                  Bekwaam, prettig, en een goede klik hebben geleid tot een uitvaart waar we met een goed gevoel op terugkijken.
                                                                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                    Dordrecht december 3, 2020
                                                                                                                                    10

                                                                                                                                    Mooi afscheid bij crematie van moeder

                                                                                                                                    Het was allemaal prima geregeld.
                                                                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                      Elp december 3, 2020
                                                                                                                                      10

                                                                                                                                      Zeer goed geregeld

                                                                                                                                      Van af af het moment van. Ophalen.overleden echtgenoot. Tot aan de crematie zeer netjes geregeld waardig afscheid. Hele familie vol lof
                                                                                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                        Ridderkerk december 3, 2020
                                                                                                                                        9

                                                                                                                                        Fijne begeleiding

                                                                                                                                        Benaderbaar en prettig in omgang. Aandacht voor persoonlijke wensen. Snel in regelen.
                                                                                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                          Rotterdam december 3, 2020
                                                                                                                                          8

                                                                                                                                          We zijn erg tevreden over Mavendo Uitvaartzorg B.V.

                                                                                                                                          Frans heeft ons op een hele fijne manier geholpen met het verzorgen/ uitvoeren van de uitvaart.
                                                                                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                            Pijnacker december 2, 2020
                                                                                                                                            10

                                                                                                                                            Goed eerste gesprek.

                                                                                                                                            Door het heldere eerste gesprek is er weinig contact meer geweest. Alles was goed geregeld. Erg fijn in een hectische en verdrietige periode.
                                                                                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                              Den Haag december 2, 2020
                                                                                                                                              10

                                                                                                                                              Geweldig in waardige zin

                                                                                                                                              Zeer intensief contact en meedenkend. Altijd bereikbaar en uitstekende medewerkers. Zeer meelevend en alles goed en duidelijk bespreekbaar. 2x in 5 weken tijd van de diensten gebruik moeten maken.
                                                                                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                Rotterdam december 2, 2020
                                                                                                                                                10

                                                                                                                                                uitstekend en betrokken

                                                                                                                                                tevreden uitstekend en betrokken
                                                                                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                  rotterdam november 12, 2020
                                                                                                                                                  9

                                                                                                                                                  Heel prettige begeleiding.

                                                                                                                                                  Wij zijn zeer te spreken over de goede en menselijke zorg die wij hebben ontvangen.
                                                                                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                    Ridderkerk november 10, 2020
                                                                                                                                                    8

                                                                                                                                                    Goed

                                                                                                                                                    egrafeniHoe moet je een begrafenis beoordelen?Het is nooit prettig.Maar we waren heel tevreden met begeleider.
                                                                                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                      Amsterdam november 7, 2020
                                                                                                                                                      10

                                                                                                                                                      Professioneel en eerijk

                                                                                                                                                      Van begin tot eind zijn alle zaken netjes, duidelijk en professioneel afgehandeld door André bij ons. Het pakket was duidelijk (basispakket) en werd goed uitgelegd. De mogelijkheden zijn ruim, ze houden goed rekening met de wensen. Ik zou Mavendo een ieder aanraden.
                                                                                                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                        Rotterdam november 7, 2020
                                                                                                                                                        10

                                                                                                                                                        Goed geregeld

                                                                                                                                                        Al onze wensen voor de uitvaart zijn vervuld. Goede serviceceb contact.
                                                                                                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                          Ede september 5, 2020
                                                                                                                                                          9

                                                                                                                                                          Goed

                                                                                                                                                          Zeker in caronatijd zeer goed
                                                                                                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                            Amsterdam september 4, 2020
                                                                                                                                                            10

                                                                                                                                                            Prima

                                                                                                                                                            Anne Wieb begreep onze wensen, dacht mee en was lekker nuchter. Precies wat wij op dat moment nodig hadden.
                                                                                                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                              Abcoude september 1, 2020
                                                                                                                                                              10

                                                                                                                                                              Respectvol

                                                                                                                                                              Ik was een beetje huiverig voor de service i.c.m. de prijs, maar er schortte absoluut niets aan! Alle medewerkers meer dan respectvol, erg aardig en menselijk. We hadden geen betere organisatie kunnen vinden, denk ik!
                                                                                                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                Den Haag september 1, 2020
                                                                                                                                                                10

                                                                                                                                                                Perfect!

                                                                                                                                                                Heel goed verzorgd, en met medeleven.
                                                                                                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                  Minosstr 41 september 1, 2020
                                                                                                                                                                  9

                                                                                                                                                                  In één woord geweldig

                                                                                                                                                                  Frans is zeer prettig in de omgang, Alles is goed uitgelegd wij zijn blij dat álles goed is verlopen….
                                                                                                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                    Dordrecht augustus 18, 2020
                                                                                                                                                                    10

                                                                                                                                                                    Zeer positief en professioneel.

                                                                                                                                                                    Ruimte voor mogelijkheden in de lastste wens van de overledene.
                                                                                                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                      Rotterdam augustus 2, 2020
                                                                                                                                                                      9

                                                                                                                                                                      Perfect, zeer tevreden.

                                                                                                                                                                      Alles goed en netjes geregeld, afgestemd op onze wensen met het juiste advies zonder iets op te dringen.
                                                                                                                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                        Numansdorp juli 14, 2020
                                                                                                                                                                        10

                                                                                                                                                                        Hartverwarmend

                                                                                                                                                                        Mijn familie en ik zijn ontzettend dankbaar voor de liefde en tijd die Frans voor ons heeft genomen. Hij heeft aan alles gedacht en tot in de puntjes goed verzorgd.Zijn uitstraling en rust gaven ons ook vrede en rust op dat moment. Ik mocht altijd bellen als ik vragen had en dat vond ik ook fijn. Nogmaals namens mij en de familie hartelijk dank voor alles!
                                                                                                                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                          Barendrecht juli 9, 2020
                                                                                                                                                                          10

                                                                                                                                                                          Ondanks corona,keurig geregeld

                                                                                                                                                                          Goede firma,aantebevelen .
                                                                                                                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                            Den Helder juni 16, 2020
                                                                                                                                                                            10

                                                                                                                                                                            Respectvol

                                                                                                                                                                            Een afscheid tijdens de Corona maatregelen vergt veel improvisatie vermogen.Als je dit dan op een respectvolle manier doet en kijkt naar de mogelijkheden die er wel zijn en mee denkt met de behoeftes van de nabestaanden dan verdien je een pluim
                                                                                                                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                              Rotterdam juni 11, 2020
                                                                                                                                                                              10

                                                                                                                                                                              Prima warm en verzorgd

                                                                                                                                                                              Goede gesprekken, duidelijke uitleg en goede service.
                                                                                                                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                Rotterdam mei 28, 2020
                                                                                                                                                                                9

                                                                                                                                                                                Goed

                                                                                                                                                                                alles netjes geregeld
                                                                                                                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                  rotterdam mei 27, 2020
                                                                                                                                                                                  10

                                                                                                                                                                                  Alles erg soepel en prettig geregeld!

                                                                                                                                                                                  De communicatie verliep uitstekend. Verder vond ik het een sfeervolle aula en de uitvaartbegeleider wist de speech prachtig voor te dragen.
                                                                                                                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                    Breda april 7, 2020
                                                                                                                                                                                    8

                                                                                                                                                                                    Prettige en kundige begeleiding

                                                                                                                                                                                    Voelden ons prima ondersteund in het gehele proces met ruimte voor eigen inbreng en wensen.
                                                                                                                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                      Krimpen a/d IJssel april 6, 2020
                                                                                                                                                                                      9

                                                                                                                                                                                      Goed geregelde uitvaart

                                                                                                                                                                                      De contacten met Mavendo zijn plezierig en professioneel. Afspraken zijn duidelijk en worden ook nagekomen. Eigenlijk alles wat je wil om een gepaste uitvaart voor een dierbare te laten verzorgen.
                                                                                                                                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                        Amsterdam / Den Haag maart 25, 2020
                                                                                                                                                                                        9

                                                                                                                                                                                        Uitstekend

                                                                                                                                                                                        Wij zijn zeer vakkundig geholpen en bijgestaan na het verlies. In zo’n periode wil je duidelijkheid en die hebben jullie ons gegeven. Direct de kosten en de wensen besproken. Alles verliep zoals wij wenste. Veel dank namens iedereen.
                                                                                                                                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                          Den Haag maart 7, 2020
                                                                                                                                                                                          10

                                                                                                                                                                                          Goed verzorgde uitvaart

                                                                                                                                                                                          De uitvaart van mijn tante is goed verlopen. Liefdevolle en warme dame, die precies wist wat er in het crematorium mogelijk was. Het telefoongesprek was meteen alles duidelijk, korte lijnen met de uitvaartzorgster. Dank
                                                                                                                                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                            Leeuwarden maart 5, 2020
                                                                                                                                                                                            9

                                                                                                                                                                                            Perfect, warm, waardig en betaalbaar

                                                                                                                                                                                            Helaas heb ik een uitvaartverzorger moeten inschakelen die kon letten op ons budget. Jullie hebben ons hier enorm goed mee geholpen. Alle dank gaat uit naar de warme medewerkers en verzorgers. Dank!
                                                                                                                                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                              Hilversum maart 3, 2020
                                                                                                                                                                                              10

                                                                                                                                                                                              Fijn, warm en vriendelijk

                                                                                                                                                                                              Er is alle tijd en ruimte voor wensen en alles tot in de puntjes geregeld. In de moeilijke periode hebben zij een wereld van verschil gemaakt voor ons. Hartelijke medewerkers die voor je klaar staan.
                                                                                                                                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                                Jansen maart 2, 2020
                                                                                                                                                                                                10

                                                                                                                                                                                                Waardig en meelevend

                                                                                                                                                                                                Ze hebben onze moeder thuis opgebaard, aangezien wij dat graag wilden. Er werd keurig naar onze wensen geluisterd en eigen inbreng was mogelijk. Wij hebben de crematie als zeer waardig ervaren en willen de uitvaartverzorgster enorm bedanken. Gezien de prijs en kwaliteit enorm top!
                                                                                                                                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                                  Helmond februari 27, 2020
                                                                                                                                                                                                  10

                                                                                                                                                                                                  Dankbaar!

                                                                                                                                                                                                  Wij zijn dankbaar voor de prettige en begripvolle uitvaartverzorgster die ons heeft geholpen. Het persoonlijke contact, het begrip en het medeleven hebben ons enorm geholpen na het overlijden. Wij kijken terug op een persoonlijk en waardig afscheid.
                                                                                                                                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                                    Zwolle februari 25, 2020
                                                                                                                                                                                                    9

                                                                                                                                                                                                    Zeer professioneel en transparant

                                                                                                                                                                                                    Met de begrafenis wilden wij een goed afscheid wat binnen ons budget kon blijven. Jullie hebben gezorgd voor een afscheid dat bij mijn vader paste. De plechtigheid was vooraf duidelijk besproken en alles dat geregeld moest worden verliep goed. Hartelijk bedankt
                                                                                                                                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                                      Assen februari 16, 2020
                                                                                                                                                                                                      10

                                                                                                                                                                                                      Meteen een goed gevoel

                                                                                                                                                                                                      Toen de uitvaartleider bij ons thuis kwam om de uitvaart van onze schoonvader te regelen was er meteen een goed gevoel. Wij wilden een klein afscheid met ons gezin en familie. Jullie hebben ons enorm goed geholpen met het regelen van een kleinschalig maar toch warm afscheid.Mede dankzij de persoonlijke begeleiding hebben wij het ervaren als een respectvol afscheid, dank.
                                                                                                                                                                                                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                                        Den Haag februari 13, 2020
                                                                                                                                                                                                        9

                                                                                                                                                                                                        Rustgevend en zeer persoonlijk

                                                                                                                                                                                                        Wij hebben het afscheid als zeer rustgevend ervaren. Vooraf direct onze wensen besproken en kregen tijdens het gesprek de kosten al te zien. Fijn gevoel kijken wij terug op een mooi afscheid van onze moeder.
                                                                                                                                                                                                        Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                                          Utrecht februari 11, 2020
                                                                                                                                                                                                          10

                                                                                                                                                                                                          Goede en respectvolle uitvaart

                                                                                                                                                                                                          Goed verzorgde uitvaart, begeleiding van hr. Wijnsma gedurende hele week was top; bespreking zowel thuis bij mij als in Hebron kerkkapel was vriendelijk, duidelijk en klip en klar. Snelle opstelling van hele tijdschema. Ook gang van zaken in kerk van uitvaartleider en draagbroeders op 31 januari was o.k., begraving zelf was dik en orde. Onze dank!
                                                                                                                                                                                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                                            Amsterdam februari 7, 2020
                                                                                                                                                                                                            10

                                                                                                                                                                                                            Respectvol en meelevend. Uitstekend!

                                                                                                                                                                                                            Na het verlies van mijn man zijn wij als familie direct en meelevend bijgestaan door jullie. Met alle dank aan alle medewerkers voor de uitstekende begeleiding na het overlijden. Ook zijn de kosten van de crematie ons meegevallen en kijken wij terug op een goed, waardig en vooral respectvol afscheid.
                                                                                                                                                                                                            Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                                              Arnhem februari 5, 2020
                                                                                                                                                                                                              10

                                                                                                                                                                                                              Bijzonder fijn geholpen na het overlijden

                                                                                                                                                                                                              Bijzonder fijn geholpen na het overlijden van onze vader, de uitvaartbegeleider heeft alle tijd aan ons besteed welke wij nodig hadden. Geen druk en ook geen haast. De dag van de uitvaart was zeer respectvol en we zijn dan ook volop tevreden met de zorg welke wij mochten ontvangen. Nogmaals hartelijk dank.
                                                                                                                                                                                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                                                Almere februari 5, 2020
                                                                                                                                                                                                                9

                                                                                                                                                                                                                Zeer tevreden

                                                                                                                                                                                                                Wij als familie hebben heel fijn contact gehad met Mavendo uitvaartzorg, de wensen die vooraf besproken waren zijn precies zo uitgevoerd. We hadden het niet mooier kunnen krijgen ! Enorm tevreden
                                                                                                                                                                                                                Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                                                  Maassluis februari 5, 2020
                                                                                                                                                                                                                  10

                                                                                                                                                                                                                  Respectvol en eerbiedwaardig

                                                                                                                                                                                                                  De dag dat mijn moeder en onze schoonmoeder kwam te overlijden twijfelde ik geen moment om Mavendo Uitvaartzorg te bellen . Mede omdat mijn moeder haar uitvaart klein en besloten wilde houden.Zeer goed geholpen om onze en mijn moeder haar wensen te realiseren.Goed advies en heel goed meegedacht! Wij vinden de hulp en het regelen van de uitvaart zoals Mavendo Uitvaartzorg het gedaan heeft in een woord TOP hartelijk dank hiervoor!
                                                                                                                                                                                                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                                                    Den Haag februari 5, 2020
                                                                                                                                                                                                                    10

                                                                                                                                                                                                                    Professioneel, persoonlijk en transparant

                                                                                                                                                                                                                    Wij zijn op een persoonlijke en professionele wijze bijgestaan, waarbij alles uitstekend werd geregeld. Alles werd respectvol, vriendelijk en keurig verzorgd.
                                                                                                                                                                                                                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                                                                                                                                                                                      Rotterdam februari 5, 2020
                                                                                                                                                                                                                      106 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
                                                                                                                                                                                                                      Call Now Button